INFORMATII LIVRARE

Informații Livrare

Bună ziua și bine ați venit pe pagina cu informatii despre livarea produselor. Aici veți gasi informatiile necesare legate de conditiile ce trebuiesc respectate pentru ca produsele noastre sa ajunga in siguranță la dumneavoastră. 

Puteți achiziționa articole online din orice altă locație precizată de dumneavoastra.. Expedierea poate fi gratuită pe unele comenzi si veti primi instiintare despre acest lucru in momentul in care veti efectua comanda. Noi folosim serviciile unei singure firme de curierat pentru a ne asigura că produsele ajung la dumneavoastră la timp. Din pagina de Finalizează Comanda veți vedea descrierea articolului ales, prețul și calendarul de livrare. În cazul în care sunt disponibile, puteți alege, de asemenea, o metodă de livrare mai rapidă pentru fiecare articol de pe comanda, pentru o taxă suplimentară. Timpii de livrare variază în funcție de adresa de livrare selectată, disponibilitatea articolelor si ora din zi plasati comanda.

Cost

SERVICIULLOCATIIDURATA TRANSPORT
COST PE KILOGRAM
POSTA ROMANAToate locatiile din Romania
3-5 zile 
Luni-Sâmbătă
-in functie de destinatie
Comenzi in valoare de peste 400 Lei 

Toate locatiile din Romania

1-3 zile 
Luni-Sâmbătă

Gratuit

Livrare Gratuită

Transportul gratuit este promotional, si implica aceleasi servicii dinspre curier insa platim noi transportul. Ocazional veți observa promotii care anunta transport gratuit insa asta nu aduce prejudiciu serviciului de transport din punct de vedere al calitatii sau a securitatii serviciului. 

Transportul se face gratuit pentru comenzi peste suma de 400 lei.