POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de Confidențialitate

 1. Informații Generale

  Bine ati venit la pagina noastră Politica de confidențialitate! Atunci când utilizați serviciile magazinului noastru de, ne încredințați o parte din informațiile personale. Această Politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce date colectăm, de ce le colectăm, și ce facem cu ele. Atunci când partajați informații cu noi, putem face serviciile chiar și mai bune pentru dumneavoastră. De exemplu, vă putem afișa mai multe rezultate relevante de căutare și anunțuri, vă ajutăm să vă conectați cu oamenii ce au aceleasi interese pentru a face schimb cu alte persoane mai rapid și mai ușor. Pe măsură ce utilizați serviciile noastre, vrem să fie clar modul în care ne folosim informațiile și modurile în care vă puteți proteja confidențialitatea. Asta e important; sperăm că va lua ceva timp să-l citiți cu atenție. Nu uitați, ne puteți contacta a gestiona informațiile și pentru a proteja confidențialitatea și securitatea. Am încercat să pastram aceasta pagina cât mai simplă posibil.

 2. Dreptul de a accesa, corecta și șterge datele și de a vă opune prelucrării datelor

  Clienții noștri au dreptul de a accesa, corecta și șterge datele cu caracter personal care îi privesc, precum și dreptul de a se opune prelucrării acestor date, prin adresarea unei cereri scrise, în orice moment catre detinatorul magazinului. Magazinul nostru face toate eforturile pentru a pune în aplicare măsuri de precauție adecvate pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal, precum și pentru a preveni modificarea, coruperea, distrugerea sau accesarea de către terțe părți neautorizate. Cu toate acestea, Magazinul nu controlează fiecare risc legat de utilizarea Internetului, și, prin urmare, avertizează utilizatorii site-ului potențialele riscuri implicate în funcționarea și utilizarea Internetului. Site-ul poate include link-uri către alte site-uri web sau alte surse de pe internet. Deoarece compania nu poate controla aceste site-uri web și din surse externe, Magazinul nu poate fi considerat responsabil pentru furnizarea sau afișarea acestor site-uri web și din surse externe, și nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul, publicitatea, produsele, serviciile sau orice alt material disponibile pe sau de la aceste site-uri web sau surse externe.

 3. Gestionarea datelor cu caracter personal

  Puteți vedea sau edita datele personale on-line pentru multe dintre serviciile noastre. Puteți face, de asemenea, alegeri cu privire la colectarea și utilizarea datelor noastre. Cum puteți accesa sau controla datele personale va depinde de serviciile pe care le utilizați. Puteți alege dacă doriți să primiți comunicări promoționale de la magazinul nostru prin e-mail, SMS, posta fizica, și telefon. Dacă primiți mesaje de e-mail sau SMS promotionale de la noi și-ați dori să renunțați, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile din acel mesaj. Puteți face, de asemenea, alegeri cu privire la primirea de e-mail de promovare, apeluri telefonice, și poștă, vizitând și semnand în Managerul Companiei Promotionale. Comunicarile noastre vă permit să actualizați informațiile de contact, gestioneaza preferințele de contact, creează posibilitatea sa renunțați la abonamente prin e-mail si să alegeți dacă putem împărți informațiile dvs. de contact cu partenerii noștri. Aceste opțiuni nu se aplică în cazul comunicărilor obligatorii ale serviciilor care fac deja parte din anumite servicii de magazin.

 4. Informatiile pe care noi le colectăm

  Magazinul nostru colectează date pentru a funcționa în mod eficient și vă oferi cele mai bune experiențe cu serviciile noastre. Vă oferă unele dintre aceste date în mod direct, cum ar fi atunci când creați un cont personal. Obținem o parte din ele prin înregistrarea modului în care interacționează cu serviciile noastre, de exemplu, folosind tehnologii cum ar fi cookie-uri, și primirea de rapoarte de eroare sau date de utilizare de software-ul care rulează pe dispozitiv. De asemenea, obținem date de la terțe părți (inclusiv alte companii). De exemplu, vom suplimenta datele pe care le colectăm prin achiziționarea de date demografice de la alte companii. De asemenea, utilizăm servicii de la alte companii pentru a ne ajuta sa determinam o locatie pe baza adresei IP, în scopul de a personaliza anumite servicii pentru locația. Datele pe care le colectăm depind de serviciile și caracteristicile pe care le utilizați.

 5. Cum folosim informațiile colectate

  Magazinul nostru foloseste datele pe care le colectăm pentru trei scopuri de bază: să opereze afacerea noastră și să ofere (inclusiv îmbunătățirea și personalizarea) serviciile pe care le oferim, pentru a trimite comunicări, inclusiv comunicații promoționale, precum și pentru a afișa publicitate. În realizarea acestor scopuri, vom combina datele pe care le colectăm prin intermediul diferitelor servicii de magazin pe care le utilizați pentru a vă oferi o experiență mai fără cusur, coerente și personalizate. Cu toate acestea, pentru imbunatați viața privată, ne-am construit în garanții tehnologice și procedurale menite să prevină anumite combinații de date. De exemplu, putem stoca datele pe care le colectăm când sunteți neautentificat (nu sunteti conectat), separat de orice informație cont pe care îl identifică în mod direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau un număr de telefon. .

 6. Distributia informațiilor

  Noi impartasim datele personale cu consimțământul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau să furnizăm orice serviciu solicitat sau autorizat. De exemplu, împărtășim conținutul dvs. cu terțe părți, atunci când ne spuneți să facem acest lucru. Când furnizați date de plată pentru a face o achiziție, vom face schimb de date de plată cu băncile și alte entități care procesează operațiunile de plată sau furnizează alte servicii financiare, precum și pentru prevenirea fraudei și de reducere a riscului de credit. În plus, vom face schimb de date cu caracter personal între filialele și sucursalele noastre controlate. De asemenea, vom face schimb de date cu caracter personal cu furnizorii sau agenții care lucrează în numele nostru, în scopurile descrise în această declarație. De exemplu, companiile care le-am angajat pentru a oferi servicii de sprijin pentru clienți sau să ajute la protejarea și securizarea sistemelor și serviciilor noastre ar putea avea nevoie de acces la datele cu caracter personal, în scopul de a furniza aceste funcții. În astfel de cazuri, aceste societăți trebuie să respecte cerințele noastre de confidențialitate și securitatea datelor și să nu li se permite să utilizeze datele personale pe care le primesc de la noi pentru orice alt scop. De asemenea, putem divulga date cu caracter personal, ca parte a unei tranzacții corporatiste, cum ar fi o fuziune sau vânzarea de active.